Eftersom jag har en holistisk människosyn (holos=hel) och tror att man skall se på människan i sin helhet är jag även återförsäljare för några utvalda produkter såsom Forever Living Aloe Vera och MSM (Metyl Sulfonyl Metan), Kolloidalt Silver

 

Aloe Vera

har du säkerligen hört talas om.Förmodligen när det gäller hudkrämer, schampo, smink eller lypsyl. 

Vad många inte vet är att kroppen är täckt av ”hud” och slemhinnor, även på insidan. Detta enorma område påverkas av allt  vi stoppar i oss.

Föruton hud är Aloe Vera är verksam på slemhinnor och mage/tarmsystem. Aloe Vera hjälper därför dig att hålla din kropp i trim, öka ditt välbefinnande och  stärka din motståndskraft. Samtidigt får du i dig en hel del vitaminer och mineraler och håller din mage i balans.

 

Kolloidalt Silver  

Visste du att det finns en enkel hjälp att få som kan råda bot på de flesta av våra vanligaste infektioner? Hjälpen heter Kolloidalt silver - en produkt som består av destillerat vatten och miljardvis med mikroskopiska silverpartiklar. Kolloidalt silver är mineralet som stärker immunförsvaret, samtidigt som det rensar kroppen på ovälkomna bakterier, svampar och virus. Dessa silverpartiklar existerar vanligtvis i två former. Dels i löst form, så kallad jonform. Dels i partikelform där silver i elementär form existerar som partiklar med väldigt liten storlek.

 

MSM - MetylSulfonylMetan det livsviktiga svavlet!

MSM är något som finns i varenda cell i våra kroppar. Faktum är att det är kroppens åttonde mest förekommande ämne i vikt räknat. Organiskt svavel är en viktig beståndsdel i proteinet kollagen och keratin som bygger upp bla brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hud, hår och naglar. Hälften av kroppens svavel återfinns i muskler, hud och skelett. Får man brist på organiskt svavel kan det yttra sig bland annat i form av bristsymtom. Genom att dagligen ta MSM i form av ett kosttillskott, ser man till att fylla på kroppens reserver av organiskt svavel. Svavel bygger upp aminosyrorna metionin, cystein, cystin och taurin. Svavel är en viktig komponent i kroppens kamp med att neutralisera toxiner.

Mineralbalansen - En av anledningarna till att så många människor blir sjuka nuförtiden, är att vi använder konstgödsel på våra åkrar. Konstgödsel återställer i princip bara kalium-, fosfor- och kvävebalansen. Alla andra livsviktiga mineraler utarmas och försvinner sakta men säkert från kretsloppet – med diverse brister hos oss människor som resultat. Förr i tiden när man använde sig av naturgödsel gick alla mineraler runt i kretsloppet, och både människor och djur var friskare. MSM hjälper dig att återfå metyl och svavel balansen i kroppen.