Body Talk

BODYTALK - direktkontakt med kroppen

 

BodyTalk gör att kroppens energisystem synkroniseras så att de kan fungera naturligt.

Så fort man återskapat kommunikationen mellan kroppens olika system kommer kroppen att läka sig själv!”

 

Vad är BodyTalk?

BodyTalk är en kombination av avancerad Yoga, Advaita filosofi (världsalltets enhet), modern fysik, akupunkturens energidynamik, kinesiologi och västerländsk medicin.

Body Talk använder kroppens egen förmåga att läka sig själv (på energiplan) på alla nivåer-precis som i den självklara läkningsprocessen som startar när man skär sig i fingret eller stukar foten. Den stressen vi upplever i vardagslivet kan störa denna förmåga till läkning och leda till besvär och sjukdomar. BodyTalk hjälper kroppen komma ihåg vägarna till självläkning i dessa områden med besvär och nedsatt funktion.

Inom Body Talk jobbar man tex. genom trumning och djupandning.

Att trumma på kroppen för att få den att fokusera på läkning använts av flera olika holistiska (holistisk = helhet) system som tex. Yoga.

 

Under en BodyTalk behandling ser man över kroppens kommunikation och återställer den så att kroppen kan läka. Kroppen har all info den behöver för att vara frisk!

 

Några tekniker

Cortices: En teknik som återställer hjärnans elektriska cirkulation. Mycket effektiv för inlärningen, koncentrationen, cirkulationen med mera.

Switching: Denna teknik balanserar stressnivån i kroppen och är dessutom bra för självdestruktiva mönster/beteenden

Hydration: Tekniken som optimerar cellernas förmåga att ta in och släppa ifrån sig vätska. Viktigt för näringsupptaget, den biokemiska balansen, och även kroppens egna detoxsystem

Body Chemistry: Här stärker vi och stimulerar immunförsvaret.

Recipricols: Spänningar i muskler upplevs som smärtsamma eller obehagliga med begränsad rörelse oftast. Här återställer vi muskeltonus så att smärta avtar.

 

 Du kan läsa mera om Body Talk under :https://www.bodytalksystem.com/